Medveten andning

 

" Vi vet alla hur viktigt det är att andas. Men få av oss är medvetna om HUR vi andas de 1000 andetag vi tar varje timme påverkar varje liten del av vårt liv. De flesta av oss har en andning med stor förbättringspotential och därmed kan vi erhålla stora hälsovinster när vi förbättrar våra andningsvanor. Hur andas du?" (Anders Olsson, grundare av Medveten andning)

 

Andningsteknik är grunden i allt röstarbete men att förbättra sin andning kan också innebära en positiv påverkan på många områden i ditt liv. Du kan få mer kontroll över din scennervositet, du kan stabilisera ditt blodtryck, lugna ned stress, få mer energi, bättre idrottsprestation, minska smärta och värk.

Jag är certifierad andningsinstruktör i Medveten andning, utbildad av Anders Olsson. Läs gärna mer på www.medvetenandning.se

Jag erbjuder kurser i Medveten andning. Du kan välja enskilda lektioner eller grupplektioner. Du tränar under 28 dagar med coaching av mig en gång i veckan. I kursen ingår boken Medveten andning och en Relaxator Andningstränare.